SLF

The original barn conversion was the rendered section and was used as holiday accommodation. It was extended with traditional linhay detailing to form a home for a young Exmoor family. The project was finished some years ago and we have now gained a further Planning Consent to extend with a second linhay bay to form an additional bedroom for the growing family.

The original barn conversion was the rendered section and was used as holiday accommodation. It was extended with traditional linhay detailing to form a home for a young Exmoor family. The project was finished some years ago and we have now gained a further Planning Consent to extend with a second linhay bay to form an additional bedroom for the growing family.

Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.